Change

Omgaan met change en weerstand. Met dat uitgangspunt duiken de deelnemers achtereenvolgens in het feedbackspel en ‘the Factory’, een van onze business games. Van daaruit gaan we met zijn allen op zoek naar antwoorden op vragen als : hoe kunnen we succesvol veranderen ? en  wat doen we met weerstand ?

Betere professionele relaties

Hoe veel leuker en efficiënter zou onze samenwerking kunnen worden indien iedereen zich steeds aangenaam en professioneel gedraagt ? Dat is wat we met dit programma willen bereiken. Een dagje vol aandacht voor communicatie, vertrouwen en respect  is ons recept doorspekt met allerlei toepasselijke teambuilding oefeningen en als kers op de taart, een heuse engagementen-muur.

Klantgerichtheid

In dit programma blijf je niet aan de zijkant staan, maar duik je er middenin. Je wordt weer zelf even klant, leert klanten bedienen op een heel andere manier en gaat de confrontatie aan met je eigen klanten die we in real time in de groep brengen.

Samenwerken

Wie kiest er zijn eigen collega’s of eigen chef? Niemand toch. Logisch dus dat we regelmatig geconfronteerd worden met collega’s die op zijn minst gezegd heel anders zijn. Niet makkelijk om samen te werken met iemand die je niet begrijpt en die je misschien zelfs ergert. Tijd dus om de ander beter te begrijpen. MBTI is hierbij het centrale element va dit programma.