gratis project

We willen elk jaar 1 gratis project doen, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.  We doen dit project gratis met een organisatie die voor onze maatschappij het verschil maakt en die normaal gezien niet met ons zou samenwerken omdat ze nu eenmaal met sterk gelimiteerde budgets werkt.

We zien onze win-win als volgt

 • We leren er zelf uit
 • We aligneren ons met een project/organisatie waar we zelf in geloven
 • U krijgt gratis toegang tot expertise van senior consultants
 • Uw teamdag wordt door hen vorm gegeven en uitgevoerd

Denkt u in aanmerking te komen? Mail naar koen.heyrman@elementair.be en vertel ons alvast iets over uw project. We nemen snel contact met u op.

gratis tools
 • Download hier een van onze feedback tools – te gebruiken om de werking van uw team te verbeteren na een teambuilding, vergadering, kick off event, …
 • Groep energizer : zorg zelf op een leuke manier dat de sfeer er in zit. Ideaal als opwarmer voor een brainstorm of oplossingsgerichte discussie
 • Samenwerkingsopdracht. Ideaal als start van een intensief samenwerkingsproject. Creëert energie en laat ervaren dat goed met elkaar communiceren een must is voor een goede samenwerking.
 • Welke toon wil u treffen in uw teambuilding? Hier ons 'teambuilding focus instrument' waarop u kan aangeven wat u verwacht van de teambuilding.
gratis 'office games'

Ook tijdens de pauze kan je op kantoor met je team ontspannen, dank zij onze 'office games'. Een set van 3 uitgewerkte teambuilding oefeningen met nabespreking vind je in deze sectie. Downloaden, printen en uitvoeren! Veel plezier er mee. Wie wordt het beste kantoorteam?

 1. Haal de juiste stukken uit het archief
 2. Minesweeper : een all time classic !
 3. Een teamvergadering : wanneer is dit werk klaar?
 4. Nabesprekingsvragen

Veel succes !

gratis tips

Wil u zelf een goede locatie vinden, check dan zeker:

www.ardennes-etapes

www.ardenneresidences.com

www.semindex.be

Gratis vergaderen in Antwerpen: XXXXX – enkel de drank betaalt u en u zit midden in t Stad!