Archief

Gratis Project

We willen elk jaar 1 gratis project doen, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. We doen dit project gratis met een organisatie die voor onze maatschappij het verschil maakt en die normaal gezien niet met ons zou samenwerken omdat ze nu eenmaal met sterk gelimiteerde budgets werkt.

Ontdek je talenten bij Argenta

Werken vanuit talent en passie om teamwerking te verbeteren.

We zijn voor Argenta aan de slag gegaan met de expliciete vraag om te werken vanuit talent en passie van de medewerkers om de teamwerking te verbeteren. Aanleiding om positief en waarderend met elkaar te werken gedurende een inspirerend programma.

teambuilding met rode neuzen

150 rode neuzen en geen drank te bekennen?

Een besneeuwd kasteel was de feeërieke achtergrond voor de teambuilding van 150 leidinggevenden van Colruyt.
Groepsdynamische oefeningen en samenwerking over de teams heen stonden centraal als thema. We ontwikkelden dit moment in  co-creatie met Colruyt en het werd door iedereen gesmaakt.

Wat we zeker opnieuw meenemen is het gebruik van Twitter als middel om over teams heen tips & valkuilen met elkaar uit te wisselen. Het verplicht om kernachtig je punt te maken en je kan het gebruiken om een nabespreking krachtig af te ronden. De ‘wat nemen we hier uit mee’ in een 2013-jasje!

Check #dvdd2013 voor een paar indrukken.